Ads 468x60px

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΕΙΓΟΝ ! Σχετικά με τον Α.Π. από το ΓΛΚ

 Οι συνάδελφοι και συναδέλφισσες που είχαν καταθέσει τα δικαιολογητικά τους μεσω της ΕΛΜΕ για αναγνώριση πλασματικών χρόνων και δεν εχουν πάρει αριθμό πρωτοκόλλου, να στείλουν άμεσα το πατρώνυμο και το ΑΦΜ τους όπως μας ζητάει (δείτε λίγο παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση της ΟΛΜΕ) ο νομικός σύμβουλος της ΟΛΜΕ. Θυμίζουμε πως επειδή το θέμα είχε καθυστερήσει πολύ και η ηλεκτρονική εφαρμογή που μας είχε στείλει η ΟΛΜΕ δεν άνοιγε, ως Γ΄ΕΛΜΕ πιέσαμε την ΟΛΜΕ κατ' επανάληψη και βρέθηκε η φόρμουλα να τα ζητήσει ο νομικός σύμβουλος. Στείλαμε mail στα σχολεία για να στείλουν τα ονόματα οι συνάδελφοι/φισσες που ενδιαφέρονται και μας απάντησαν λίγοι. Κρίναμε σκόπιμο να στείλουμε όλα τα ονόματα αλλά φαίνεται ότι χρειάζονται κι άλλα στοιχεία. Παρακαλούμε να στείλετε άμεσα τα στοιχεία που λείπουν.


 Ο.Λ.Μ.Ε.                    

Ερμού & Κορνάρου 2
ΤΗΛ: 210 32 30 073 – 32 21 255
FAX: 210 33 11 338
e-mail:olme@otenet.gr                                                                        Αθήνα, 22/11/2017
                                                                                                                                                ΠΡΟΣ:
       Τα ΔΣ των ΕΛΜΕ

            Συνάδελφοι,

            Σε σχέση με τη γνωστοποίηση των πρωτοκόλλων από το ΓΛΚ για τις αιτήσεις που κατέθεσαν οι συνάδελφοι ομαδικά μέσω ΟΛΜΕ/ΕΛΜΕ (και μόνο) για την αναγνώριση των πλασματικών χρόνων, ο νομικός ενημέρωσε ότι για να δοθούν οι αριθμοί θα πρέπει οι ΕΛΜΕ στις καταστάσεις που θα στείλουν/έστειλαν στην ΟΛΜΕ να αναφέρονται τα πατρώνυμα (ή και τα ΑΦΜ) των αιτούντων συναδέλφων.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Νομικός Σύμβουλος κ. Φιλιππίδης Μιχάλης βρίσκεται στα γραφεία της ΟΛΜΕ κάθε Τρίτη 14.00 – 17.00 και κάθε Πέμπτη 17.00 – 20.00 και το τηλέφωνο επικοινωνίας του κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες είναι το 210 3318632 ενώ το email του είναι το sintaxeisolme@gmail.com

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR